D’on és aquella imatge? (de Dra Piula)

Elena Fonts Català, Technology 0 Comments

Tinc cent milions de coses que hauria d’estar fent, el més important d’ells acabant Molts granets de sorra, però això m’obliga a deixar abandonats tants altres projectes que sap greu. Per tant, agafo cinc minuts per explicar-vos alguna o altra tècnica per treure el màxim profit del Twitter, com us havia promès.

M’acaba de començar a seguir l’escriptor Francesc Serés. Feia temps que el seguia, des que el vaig veure presentar el llibre Catalunya al mirall de la immigració del demògraf genial Andreu Domingo, contribuidor de What’s up with Catalonia?, i avui he vist un tuit seu sobre una editorial que continua creixent, li he fet retuit i, de seguida, en Francesc m’ha començat a seguir. Coses de Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *